Kontakt os på tlf.  86 46 46 30

Velkommen / Vi tilbyder / Ventilationssystemer

VENTILATIONSSYSTEMER

Et velfungerende ventilationsanlæg sørger for et optimal indeklima, hvor luften bliver skiftet jævnligt. Et ventilationsanlæg skal være justeret korrekt for at undgå unødvendig energiforbrug. Er det justeret forkert giver det desuden træk og mindre komfort.

 

Ventilation er en vigtig del af kampen mod fugt, skimmelsvamp og husstøvmider. Derfor er det vigtigt, at ventilationssystemet er rent og virker optimalt, så din ejendom kan "trække vejret".

Vi hjælper dig gerne med en ventilationsløsning der passer til jeres behov hvad enten det er i privatboligen eller i virksomheden.

Uddannelse
Som uddannede skorstensfejere besidder vi en viden og ekspertise med rensning af rør, der kommer dig til gode ved montage af nyt ventilationssystem eller udbygning af et eksisterende.

 

Vores medarbejdere er faguddannede skorstensfejere, med efteruddannelseskurser indenfor ventilation.


Vi vil gøre alt for ikke at svine i forbindelse med rensningen, og når vi forlader din ejendom, kan du ikke se, vi har været der, men blot fornemme, at indeklimaet er blevet forbedret.

Tilbage

TLF. 86 46 46 30

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Skorstensfejerfirmaet Per Knudsen ApS, Gl. Århusvej 249, 8800 Viborg © 2014. | Forside | Om os | Vi tilbyder | Kontakt os