Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig…

Algebehandling af tag
Algebehandling af tag
Vi fjerner alger på dit tag

Algebehandling af tag

Vi kender det alle. Det flotte tag bliver langsom mere og mere gult i kanten. Det samme sker med flisearealer og facader. Algerne pynter på ingen måde, men værst af alt er de skadelige. En algebehandling kan løse problemet.

Med en algebehandling slipper du nemt og hurtigt af med de grimme alger, som ødelægger overfladen på dit tag. Algebehandlingen forlænger levetiden og virker også på mos, svampe, lav og andet skidt, der gror på taget.

Vi kan algebehandle hele året – eneste krav er tørvejr og +1 graders varme og så skal det helst ikke blæse for meget. Vi anbefaler dig at tegne en abonnementsordning med os af intervaller på enten ét eller to år. Så sender vi dig en reminder, når det er tid til en ny behandling.

For at undgå færdsel på taget, sprøjter vi algebehandlingsmiddel på med en lang teleskopstang fra jorden. Efterfølgende er det regnen, der skyller de døde alger og belægninger væk. Det kan tage flere måneder, før algebehandlingen er færdig og taget er helt rent, men allerede efter ganske kort tid, kan du begynde at se resultater.

Algebehandling har en forebyggende effekt, men det er nødvendigt at vedligeholde behandlingen, da effekten aftager med tiden.

Når vi har behandlet dit tag, afleverer vi et kort i postkassen, så du kan se, vi har udført vores arbejde.

Fordele ved at algebehandle dit tag

Vi er din skorstensfejer i Viborg Øst og omegn

Gl. Århusvej 249
8800 Viborg


Giv os et kald

Tlf. 86 46 46 30

Send os en besked

CVR.nr.

39572478

Copyright © 2022. Webdesign og fotografi af seemore.dk.