Om os

Skorstensfejer
med mere...

Skorstensfejermester Per Knudsen har siden 2009 været selvstændig skorstensfejer. Firmaet tæller i dag fem skorstensfejere og én lærling, som alle udfører skorstensfejning i Viborgs østlige del. Vi er medlem af Skorstensfejerlauget af 11. februar 1778, og går op i at bevare de stolte traditioner, men selvfølgelig er vi alle fuldt opdateret på nutidens skorstensudfordringer – også dine!

Per Knudsen

Skorstensfejermester

arbejdsopgaver

vi renser også
din ventilation
og dine tagrender

Foruden de traditionelle skorstensfejeropgaver tilbyder vi også andre serviceydelser. Vi tilbyder at rense dine tagrender så de kan aflede overfladevandet. Desuden sørger vi for at dine ventilationskanaler i hjemmet er rene og frie.

13

år

som skorstensfejer
i Viborg og omegn

Vores ydelser

Skorstensfejerfirmaet Per Knudsen ApS er en privat virksomhed med en fast samarbejdsaftale med Viborg Kommune. Vi udfører lovpligtigt skorstensfejning, samt brandpræventivt syn i Viborg Øst: Overlund, Bjerringbro, Hvam, Møldrup og Tjele.

Viborg Øst

Vi har værksted på Gl. Århusvej 249 i Viborg, men du finder os i vores letgenkendelige røde biler i Overlund, Bjerringbro, Hvam, Møldrup og Tjele. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp - vi kigger gerne forbi til en snak.

Vi er din skorstensfejer i Viborg Øst og omegn

Gl. Århusvej 249
8800 Viborg


Giv os et kald

Tlf. 86 46 46 30

Send os en besked

CVR.nr.

39572478

Copyright © 2022. Webdesign og fotografi af seemore.dk.