Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig…

Ventilationsrens
Ventilationsrens
Rensning af genvex anlæg

Ventilationssystemer

Et velfungerende ventilationsanlæg sørger for et optimal indeklima, hvor luften bliver skiftet jævnligt. Et ventilationsanlæg skal være justeret korrekt for at undgå unødvendig energiforbrug. Er det justeret forkert giver det desuden træk og mindre komfort.

Ventilation er en vigtig del af kampen mod fugt, skimmelsvamp og husstøvmider. Derfor er det vigtigt, at ventilationssystemet er rent og virker optimalt, så din ejendom kan “trække vejret”.

Vi hjælper dig gerne med en ventilationsløsning der passer til jeres behov hvad enten det er i privatboligen eller i virksomheden.

Ventilationsrens

Vi tilbyder at rense ventilationssystemer hos både private og erhvervskunder. For os betyder det ikke noget hvilket mærke, I har installeret. Vi udfører ventilationsrens på alle typer ventilationsanlæg, såsom Nilan, Genvex, Danfoss, Dantherm og mange flere. Når vi renser jeres ventilation, tilbyder vi også at skifte filter i anlægget.

Uddannelse

Som uddannede skorstensfejere besidder vi en viden og ekspertise med rensning af rør, der kommer dig til gode ved montage af nyt ventilationssystem eller udbygning af et eksisterende.

Vores medarbejdere er faguddannede skorstensfejere, med efteruddannelseskurser indenfor ventilation.

Vi vil gøre alt for ikke at svine i forbindelse med rensningen, og når vi forlader din ejendom, kan du ikke se, vi har været der, men blot fornemme, at indeklimaet er blevet forbedret.

Fordele ved et sundt ventilationssystem

Vi er din skorstensfejer i Viborg Øst og omegn

Gl. Århusvej 249
8800 Viborg


Giv os et kald

Tlf. 86 46 46 30

Send os en besked

CVR.nr.

39572478

Copyright © 2022. Webdesign og fotografi af seemore.dk.