Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig…

rensning af tagrender
Algebehandling af tag
Vi fjerner alger på dit tag

Professionel rensning af tagrender

Fyldte eller tilstoppede tagrender er den mest almindelige årsag til skader på huse. Alene af den grund bør du mindst én gang årligt få tjekket og renset dine tagrender.

Vi har det helt rigtige udstyr til opgaven, og vil helt klart anbefale dig, at få arbejdet udført af en fagmand, således du selv undgår at skulle op på stigen!

I Danmark oplever vi et stigende antal skybrud, hvilket gør det endnu vigtigere, at dine tagrender er rene, så de kan fungere hensigtsmæssigt.

Bor du i et område med flere store træer, er der stor sandsynlighed for, at dine tagrender tilstoppes med løvfald og smågrene. Bor du derimod i et område uden træer, ser vi ofte mos fra taget, der er skyld i tilstopningen af tagrenderne.

Vi anbefaler dig at tegne en abonnementsordning med os af intervaller på enten ét eller to år. Så sender vi dig en reminder, når det er tid til en ny behandling.

Du kan eventuelt overveje at kombinere en tagrenderensning med en algebehandling af hele taget. Således sikrer du dig et sundt og smukt hus.

Fordele ved at få renset dine tagrender

Vi er din skorstensfejer i Viborg Øst og omegn

Gl. Århusvej 249
8800 Viborg


Giv os et kald

Tlf. 86 46 46 30

Send os en besked

CVR.nr.

39572478

Copyright © 2022. Webdesign og fotografi af seemore.dk.